ABOUT ME

MY STORY

"Ik creeër kunst, fotografeer mooie momenten, zodat jij ze ieder moment kunt herbeleven, voor altijd. "

Hi!

NIEUW!

Bedankt dat je even langs komt op mijn website. Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Priscilla Kroezen, een gepassioneerde fotograaf, eigenaresse van stylekidsmagazine.nl, de vriendin van Yalmard, moeder van twee zoons Jizhmahaël en Jaihzihïon.

 

 

"Ik creeër kunst, fotografeer mooie momenten, zodat jij ze ieder moment kunt herbeleven, voor altijd. "

 

Op mijn website zal je leuke akties tegenkomen, promoties van mijn werk, links naar mijn meest recente werk. Neem gerust je tijd om door mijn portfolio te gaan. Op mijn website vindt je informatie over mijn tarieven voor een zwangerschaps, newborn, baby of kinder fotoshoot, maar ook voor zakelijke of kinder fashion shoots kunt u mij benaderen. Lijkt het je leuk om een samenwerking aan te gaan met mijn blog: Style KIDS Blog, mail voor de mogelijkheden.

 

Ik ben een natuurlijk daglicht fotograaf en mijn stijl is ongedwongen, creatief en natuurlijk. Ik zie mezelf als een kunstenaar en een schepper van mooie beelden. Mijn missie is om de persoonlijkheid vast te leggen van ieder persoon of bedrijf waar ik mee werk. Ik heb een goed oog voor kleine dingen en eenvoudige mooiheid. Ik hou ervan om alles vast te leggen op een bijzondere en welsprekende manier.

 

Laat je inspireren op mijn website. Via het contact formulier of per e-mail is het mogelijk direct een fotoshoot, cadeaubon of een plekje op de mini-shootdagen reserveren, maar vragen zijn natuurlijk ook altijd welkom.

 

Wij zijn volop bezig met nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen achter de schermen, hierover binnenkort meer..

Birthday Party

 

Een kinderfeestje organiseren? Wat is er leuker dan een feestje mét styling, leuke foto's laten maken en een fotolijstje versieren? Een dag met je vriendjes of vriendinnetjes als echt fotomodel doorbrengen!

 

Incl. limonade, chips en 2 digitale foto's per kind, max. 6 kinderen. Tijdens de verjaardag worden er ook altijd een aantal sfeer foto's van de verjaardag en de kado's uitpakken gemaakt die lever ik gratis bij het pakket aan.

 

 

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op.

 

 

Wedding Party

 

Under Construction

© Copyright. All Rights Reserved.