TARIEVEN

TARIEVEN

Een fotoshoot leuk voor nu, mooi voor later.

FOTOSHOOTS

De prijzen zijn inclusief tijd, de styling, mijn kennis en de nauwkeurige nabewerking en eventueel het retoucheren. Uit de fotoshoot zoek ik zelf de foto's uit en in overleg beslissen we over de hoeveelheid foto's die je afneemt. Dit is afhankelijk van hoe de sessie verloopt en wat de wensen zijn.

 

OVERIGE

Fotoshoot | 5 digitale foto's

 

€95.00

Fotoshoot | 10 digitale foto's

 

€150.00

Fotoshoot | 20 digitale foto's

 

 

€250.00

Fotoshoot | 30 digitale foto's

 

 

€325.00

 

 

 

Visagie

€25.00

Haarstyling

€25.00

Visagie + Haarstyling

€45.00

* in overleg met onze MUA plannen wij een afspraak.

 

 

 

Bekijk hier de informatie betreft extra opties bij het boeken van jullie fotoshoot zoals; visagie, haarstyling en nagelverzorging.

STYLEKIDS EVENT

Wil je ook een fashion event organiseren in samenwerking met SKM of een fotoshoot event in je winkel? Ook voor fashion shoot events maak ik uitsluitend gebruik van natuurlijk daglicht. Ik maak de reportages daarom van het aankleden (behind the scenes) en 2 foto’s per model.  De prijzen van events zijn afhankelijk van de tijdsduur (max 5 uur) en de wensen.

 

Neem contact met mij op via info@stylekidsmagazine.nl voor een op maat gemaakte offerte en/of informatie.

 

De shoots vinden plaats op een (buiten)locatie naar keuze. Mijn werkgebied is in de Haarlemmermeer, maar ook daarbuiten is mogelijk in overleg en met vergoeding van reiskosten.

COMMERCIËLE SHOOTS

Wil je graag foto’s laten maken van je kledinglijn, blog of foto’s voor je (kinder)webshop? Neem hiervoor contact op via info@stylekidsmagazine.nl voor een op maat gemaakte offerte.

 

Voor de volgende bedrijven heb ik gefotografeerd: Black Elegance, Liva’s Cloud, Haarjuweeltjes, Skurk, KMDB, Happy Bash, Little Celine, Prinsessenbandjes, Kidsmusthavesblog, Little Kings shoes, Stoere Jongenskleding, Kik*Kid en R Rebelskidsclothing.

© Copyright. All Rights Reserved.